KEZDŐLAP
CÉGISMERTETŐ
ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS
FELELŐS MŰSZAKI VEZETÉS
MŰSZAKI ELLENŐRZÉS
MUNKAVÉDELEM
ENERGETIKAI TANUSITÁS
PÁLYÁZAT, KÖLTSÉGVETÉS
REFERENCIÁINK
ELÉRHETŐSÉG
E-MAIL

MŰSZAKI ELLENŐRZÉS (építész)

Műszaki ellenőri feladataim során célom, hogy az építtető elképzelései maradéktalanul megvalósuljanak, a megfelelő műszaki minőségben, az elvárt határidőre.

Műszaki ellenőrre az építkezésen akkor van szükség, ha a munkát nem egy vállalkozó végzi az alapásástól a festésig bezárólag, hanem az építtető külön-külön bíz meg kivitelezőket.

Munkám során már az építkezés előtt segítem a megrendelőt, a megfelelő kivitelező kiválasztásában, szerződéskötésben, az építőanyagok kiválasztásában, a tervek pontosításában, az építkezés során alkalmazandó jogszabályok teljes mértékű figyelembe vételével.

A kivitelezés során a vállalkozók kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy melyik vállalkozónak milyen jogosultsága van, mert nem megfelelő vállalkozó megbízása, vagy nem megfelelő munkavégzés esetén a megrendelőt is hátrány érheti a hatósági ellenőrzések során. A kivitelezés teljes folyamatát végig kísérem. Megkövetelem a vállalkozóktól a minőségi munkát, ellenőrzöm a beépíteni kívánt anyagokat, valamint segítem az egyes vállalkozók közötti munka összehangolását.

A megrendelőt segítem az építkezés kísérő dokumentációjának naprakész szinten tartásában, a beépíteni kívánt anyagok tanúsítványainak beszerzésében, a vállalkozók építési naplói és jogosultsági igazolásainak ellenőrzésében.

Hatósági ellenőrzések során a megrendelőt képviselem, az építkezés befejezése után a garanciális eljárásokban is részt veszek. A használatba vételi eljáráshoz szükséges dokumentációk, igazolások beszerzésében segítek.

(C) PERFEKT PLAN KKT. - info@perfektplan.hu - Minden jog fenntartva. Adatvédelmi - adatkezelési tájékoztató