KEZDŐLAP
CÉGISMERTETŐ
ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS
FELELŐS MŰSZAKI VEZETÉS
MŰSZAKI ELLENŐRZÉS
MUNKAVÉDELEM
ENERGETIKAI TANUSITÁS
PÁLYÁZAT, KÖLTSÉGVETÉS
REFERENCIÁINK
ELÉRHETŐSÉG
E-MAIL

ÉPÍTÉSZET

Elsősorban Székesfehérvár, valamint Budapest és vonzáskörzetében folytatjuk tevékenységünket. Kezdetben családi házak tervezésével foglalkoztunk, jelenleg viszont számos más többlakásos lakóépület, közösségi és szociális épület, kereskedelmi és vendéglátó egység, ipari csarnok, és vásártér is szerepel a referenciáink között.

Komplex építészeti tervezéssel foglalkozunk, szakági tervezők bevonásával, akikkel évek óta jól együtt tudunk működni, munkáinkat össze tudjuk hangolni. Az épület megvalósulását a tervezési koncepciótól és az engedélyes tervektől, a hatósági egyeztetéseken át, egészen a műszaki átadásig figyelemmel kísérjük.

Munkánk során elengedhetetlen az intenzív és jó kapcsolat kialakítása a megrendelővel. Igény szerint az építkezés teljes lebonyolítását is vállaljuk.

A mai kor elengedhetetlen feltétele, hogy az épület nem csak esztétikai, hanem műszaki szempontból is megfeleljen lehetőségekhez mérten a korszerű építési technológiáknak.

Számos pályázati lehetőség kínálkozik a megújuló energiaforrások alkalmazására, mely hosszú távon megtérülő beruházás.

Célunk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek, és ez által egyre szélesebb körben tudjunk munkánkkal az építtetői igényeknek megfelelni.

(C) PERFEKT PLAN KKT. - info@perfektplan.hu - Minden jog fenntartva. Adatvédelmi - adatkezelési tájékoztató